ANYA LELKE mindset podcast – #14 | Amire anyaként jöttem rá – Ezek a gondolatok és viselkedések akadályoznak meg, hogy tisztán lássak

Sok olyan gondolatom vagy cselekvésem volt az elmúlt években – mióta édesanyává váltam -, amik meggátoltak abban, hogy valóban tisztán lássak. És eddigi tapasztalataim alapján nem csak nekem, hanem nagyon sok édesanya életét is ugyanezek nehezítik meg.

Az ANYA LELKE mindset podcast #14 epizódjában erről beszélek.

Fejlődnél az érzelmek területén?

Szeretnéd a gyermekedet támogatni, hogy megfelelő legyen az érzelmi- és ezáltal a viselkedési önszabolyozása? Akkor kattints, tudj meg többet az érzelmeket övező mítoszokról az ingyenes webináromból, és nézd meg, hogyan válhatsz gyermeked érzelmi coachává!

👉 ⁠mombalance.hu/erzelmi-coaching-webinar/

 

Érdekel a LÉLEKNASI?

Jelentkezz a lenti linken, és már viszlek is a díjmentes webinárra!

👉 ⁠⁠⁠⁠mombalance.hu/leleknasi/⁠⁠⁠⁠

 

Jelentkezz konzultációra!

Tudod, hogy segítségre van szükséged, és szeretnéd pontosan látni, hogy milyen irányba is kell elindulni? Foglalj időpontot konzultációra, és nézzünk rá együtt a helyzetedre, és találjuk ki, merre vezethet a kiutad! Válaszd az Egyéni coaching folyamat – Első konzultáció lehetőséget.

👉 ⁠⁠⁠⁠mombalance.salonic.hu/⁠

 

Személyes segítségre lenne szükséged?

Kattints és nézd meg, hogyan hozhatsz döntést és hogyan segíthetek neked is kiegyensúlyozott anyaság és anyai kiégés coachként!

👉 ⁠⁠⁠⁠⁠mombalance.hu/donteshozas/⁠