ANYA LELKE mindset podcast – #16 | A sírás valódi funkciói

Gondolkoztál már azon, hogy igazából miért sírunk? És azon, hogy pontosan mit is gondolsz a sírásról? Merthogy ez is egy olyan területe az életünknek, amiről általánosságban nem előrevivő gondolkodásmódja van a társadalmunknak. A sírást a gyengeséggel és a kiszolgáltatottsággal azonosítjuk, de nem ennyire egyértelműen. A sírás azonban ugyanolyan evolúciós funkcióval rendelkezik, mint például a nehéz érzéseink.

Az ANYA LELKE mindset podcast #16 epizódjába a sírás valódi funkcióiról beszélek, hogy ha szükséges, te is át tudd keretezni magadban a sírásról alkotott mindsetet.

Fejlődnél az érzelmek területén?

Szeretnéd a gyermekedet támogatni, hogy megfelelő legyen az érzelmi- és ezáltal a viselkedési önszabolyozása? Akkor kattints, tudj meg többet az érzelmeket övező mítoszokról az ingyenes webináromból, és nézd meg, hogyan válhatsz gyermeked érzelmi coachává!

👉 ⁠mombalance.hu/erzelmi-coaching-webinar/

Jelentkezz konzultációra!

Tudod, hogy segítségre van szükséged, és szeretnéd pontosan látni, hogy milyen irányba is kell elindulni? Foglalj időpontot konzultációra, és nézzünk rá együtt a helyzetedre, és találjuk ki, merre vezethet a kiutad! Válaszd az Egyéni coaching folyamat – Első konzultáció lehetőséget.

👉 ⁠⁠⁠⁠mombalance.salonic.hu/⁠

 

Személyes segítségre lenne szükséged?

Kattints és nézd meg, hogyan hozhatsz döntést és hogyan segíthetek neked is kiegyensúlyozott anyaság és anyai kiégés coachként!

👉 ⁠⁠⁠⁠⁠mombalance.hu/donteshozas/⁠