ANYA LELKE mindset podcast – #17 | 6 dolog, amiben érdemes határt állítanod

Az a tapasztalatom, hogy az egyik legnagyobb kihívás édesanyaként a megfelelő önvédelmi határok eredményes felállítása, ami persze nem csak minket, hanem a gyermekeinket is véd. Éppen ezért, mert ha önmagunkat meg tudjuk védeni, és mentálisan-érzelmileg kiegyensúlyozottabban tudunk üzemelni, akkor a gyermekünkkel is kiegyensúlyozottabb kapcsolatot építhetünk ki.

Éppen ezért az ANYA LELKE mindset podcast #17 epizódjába 6 olyan dolgot, területet hozok, ahol igenis érdemes és szükséges önvédelmi határokat állítani. Ezek is hozzájárulnak ugyanis ahhoz, hogy olyan édesanyák legyünk, amilyenek mindig is lenni akartunk.

Fejlődnél az érzelmek területén?

Szeretnéd a gyermekedet támogatni, hogy megfelelő legyen az érzelmi- és ezáltal a viselkedési önszabolyozása? Akkor kattints, tudj meg többet az érzelmeket övező mítoszokról az ingyenes webináromból, és nézd meg, hogyan válhatsz gyermeked érzelmi coachává!

👉 ⁠mombalance.hu/erzelmi-coaching-webinar/

Érdekel a LÉLEKNASI kihívása?

Tarts velem a 7 napos díjmentes Léleknasi kihíváson, és adj magadnak, hogy legyen miből adni a gyermekednek is!

👉 ⁠⁠⁠⁠mombalance.hu/leleknasi-kihivas/⁠⁠⁠⁠

Jelentkezz konzultációra!

Tudod, hogy segítségre van szükséged, és szeretnéd pontosan látni, hogy milyen irányba is kell elindulni? Foglalj időpontot konzultációra, és nézzünk rá együtt a helyzetedre, és találjuk ki, merre vezethet a kiutad! Válaszd az Egyéni coaching folyamat – Első konzultáció lehetőséget.

👉 ⁠⁠⁠⁠mombalance.salonic.hu/⁠

 

Személyes segítségre lenne szükséged?

Kattints és nézd meg, hogyan hozhatsz döntést és hogyan segíthetek neked is kiegyensúlyozott anyaság és anyai kiégés coachként!

👉 ⁠⁠⁠⁠⁠mombalance.hu/donteshozas/⁠