ANYA LELKE mindset podcast – #19 | Érzelmi rugalmassággal az élet fontos helyzeteiben

Az ANYA LELKE mindset podcast #19 epizódja egy rádióinterjú hatására született meg. A rádióinterjúban a kapunyitási pánikról, mint normatív krízisről beszélgetett a műsorvezető egy pszichológussal. És bár minden szavával egyetértek, mégis hiányoltam belőle azt, hogy hogyan is tudjuk támogatni szeretteinket, akik a kapunyitási pánik élethelyzetében vannak.

Anyaként viszont – előbb vagy utóbb – mindannyian eljutunk odáig, hogy gyermekünket kell támogatnunk e normatív krízisében. Sőt, már az ezt megelőző normatív krízisekben is. Ehhez pedig tudnunk kell a hogyant. Jelen epizódban a hogyanhoz szeretnék információkat adni neked.

Érdekel az Érzelmi coaching?

Szeretnéd a gyermekedet támogatni, hogy megfelelő legyen az érzelmi- és ezáltal a viselkedési önszabolyozása? Akkor kattints, tudj meg többet az érzelmeket övező mítoszokról az ingyenes webináromból, és nézd meg, hogyan válhatsz gyermeked érzelmi coachává!

👉 ⁠⁠mombalance.hu/erzelmi-coaching-webinar/⁠

 

Jelentkezz konzultációra!

Tudod, hogy segítségre van szükséged, és szeretnéd pontosan látni, hogy milyen irányba is kell elindulni? Foglalj időpontot konzultációra, és nézzünk rá együtt a helyzetedre, és találjuk ki, merre vezethet a kiutad! Válaszd az Egyéni coaching folyamat – Első konzultáció lehetőséget.

👉 ⁠⁠⁠⁠mombalance.salonic.hu/⁠

 

Személyes segítségre lenne szükséged?

Kattints és nézd meg, hogyan hozhatsz döntést és hogyan segíthetek neked is kiegyensúlyozott anyaság és anyai kiégés coachként!

👉 ⁠⁠⁠⁠⁠mombalance.hu/donteshozas/⁠