ANYA LELKE mindset podcast – #20 | 10 terület, amivel foglalkoznod kell, ha kiégtél anyaként

Az anyai kiégés alattomosan jelenik meg az életünkben. Az elején motiváló, majd egyre kényelmetlenebb, végül fájdalmassá válik. Küszködünk, feszültek vagyunk, rosszul reagálunk és bűntudatunk lesz. Egy folyamatosan lefele vivő spirálba kerülünk, amit egyedül nagyon nehéz megoldani, ha egyáltalán meg lehet. Én a saját tapasztalatomból és szakemberként is úgy gondolom, hogy nem lehet egyedül, sikeresen szembenézni vele. Nem tudjuk egyszemélyes hadseregként felszámolni.

De vannak területek, amikkel mindenképpen tudatosan és fókuszáltan kell foglalkoznunk. Ezt a 10 területet részletezem és mutatom be az ANYA LELKE mindset podcast aktuális, #20 epizódjában.

Ha anyai kiégésben vagy, ezekkel mindenképp foglalkoznod kell. Szeretnéd ezt hatékonyan, viszonylag gyorsan és eredményesen meglépni? Írj nekem nyugodtan a mombalance@mombalance.hu e-mail címre, nézd meg a lenti díjmentes támogatási lehetőségeket vagy foglalj időpontot személyes konzultációra!

Jelentkezz konzultációra!

Tudod, hogy segítségre van szükséged, és szeretnéd pontosan látni, hogy milyen irányba is kell elindulni? Foglalj időpontot konzultációra, és nézzünk rá együtt a helyzetedre, és találjuk ki, merre vezethet a kiutad! Válaszd az Egyéni coaching folyamat – Első konzultáció lehetőséget.

👉 ⁠⁠⁠⁠⁠⁠mombalance.salonic.hu/⁠⁠⁠

Személyes segítségre lenne szükséged?

Kattints és nézd meg, hogyan hozhatsz döntést és hogyan segíthetek neked is kiegyensúlyozott anyaság és anyai kiégés coachként!

👉 ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠mombalance.hu/donteshozas/⁠⁠

Érdekel az Érzelmi coaching?

Szeretnéd a gyermekedet támogatni, hogy megfelelő legyen az érzelmi- és ezáltal a viselkedési önszabolyozása? Akkor kattints, tudj meg többet az érzelmeket övező mítoszokról az ingyenes webináromból, és nézd meg, hogyan válhatsz gyermeked érzelmi coachává!

👉 ⁠⁠⁠mombalance.hu/erzelmi-coaching-webinar/⁠

Érdekel az ingyenes LÉLEKNASI kihívása?

Tarts velem a 7 napos díjmentes Léleknasi kihíváson, és adj magadnak, hogy legyen miből adni a gyermekednek is!

👉 ⁠⁠⁠⁠mombalance.hu/leleknasi-kihivas/⁠⁠⁠⁠