ANYA LELKE mindset podcast – #22 | Kérdezz tőlem akármit No.3 – Mi az én történetem

Többen kérdezték már tőlem, minek a hatására döntöttem úgy, hogy a jövőben az édesanyákat támogatom. Főként a saját anyává válásom élményei miatt választottam szakterületemül az anyai kiégést és a túlterhelt anyaságot. És bár a #20 epizódban elmondom, hogy mik azok a területek, amikkel foglalkoznunk kell anyaként, azt hiszem, nem tettem hozzá: ezen már nekem is át kellett esnem.

A júliusi hónap ANYA LELKE mindset podcast „Kérdezz tőlem akármit” epizódjaként pedig megosztom veled is a történetemet. Mi vezetett el a Mom Balance születéséhez? Hogyan alakult, hogy ez lett a hivatásom? Mikkel kellett nekem szembenéznem? És hogyan küzdöttem meg vele?

Miért teszem mindezt?

1️⃣ Lásd, hogy nem vagy egyedül, nem vagy hárpia, sárkány vagy sz*ranya.

2️⃣ Megértsd, hogy nem kell egyedül csinálnod, kérhetsz támogatást és segítséget.

3️⃣ Megtapasztald, hogy önmagunk és a nehézségeink felvállalása nem gyengeség – még ha a társadalom ezt is súlykolja -, hanem hatalmas erő, ami összekovácsol minket, támaszt és biztonságot nyújt.

Úgy érzed, te is hasonlón mész keresztül? Vagy teljesen más a helyzeted, de úgy érzed, támogatásra van szükséged? Szeretnél hatékonyan, viszonylag gyorsan és eredményesen változni és változtatni? Írj nekem nyugodtan a mombalance@mombalance.hu e-mail címre, nézd meg a lenti díjmentes támogatási lehetőségeket vagy foglalj időpontot személyes konzultációra! 

Nálam biztos megértést, elfogadást, ítélkezésmentességet és támogatást talál minden édesanya. Nem mondom meg, mi lesz a jó neked vagy a gyermekednek. De segítelek, hogy te megtaláld a válaszaidat és hatékonyan-tartósan oldd meg a nehézségeiteket. ❤️❤️❤️

Jelentkezz konzultációra!

Tudod, hogy segítségre van szükséged, és szeretnéd pontosan látni, hogy milyen irányba is kell elindulni? Foglalj időpontot konzultációra, és nézzünk rá együtt a helyzetedre, és találjuk ki, merre vezethet a kiutad! Válaszd az Egyéni coaching folyamat – Első konzultáció lehetőséget.

👉 ⁠⁠⁠⁠⁠⁠mombalance.salonic.hu/⁠⁠⁠

Személyes segítségre lenne szükséged?

Kattints és nézd meg, hogyan hozhatsz döntést és hogyan segíthetek neked is kiegyensúlyozott anyaság és anyai kiégés coachként!

👉 ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠mombalance.hu/donteshozas/⁠⁠

Érdekel az Érzelmi coaching?

Szeretnéd a gyermekedet támogatni, hogy megfelelő legyen az érzelmi- és ezáltal a viselkedési önszabolyozása? Akkor kattints, tudj meg többet az érzelmeket övező mítoszokról az ingyenes webináromból, és nézd meg, hogyan válhatsz gyermeked érzelmi coachává!

👉 ⁠⁠⁠mombalance.hu/erzelmi-coaching-webinar/⁠

Érdekel az ingyenes LÉLEKNASI kihívása?

Tarts velem a 7 napos díjmentes Léleknasi kihíváson, és adj magadnak, hogy legyen miből adni a gyermekednek is!

👉 ⁠⁠⁠⁠mombalance.hu/leleknasi-kihivas/⁠⁠⁠⁠