ANYA LELKE mindset podcast – #24 | Az önbecsülés mini sorozat – Mi köze az önbecsülésnek a boldogsághoz és a belső békéhez?

Sok édesanyával beszélgetek. Rendszerint feljön az önbecsülés-önértékelés-önbizalom hármasa. Alacsony önbecsülés mellé magas elvárások társulnak, amik hatalmas terhet jelentenek. Éppen ezért az ANYA LELKE mindset podcast keretein belül egy 3 részes, önbecsüléssel foglalkozó mini podcast sorozatot hoztam létre.

A mai #24 epizód a második a sorozatban, és arról beszélek benne, hogyan kapcsolódik az önbecsülésed a boldogságodhoz, a sikereidhez és a belső békédhez. Célom, hogy meglásd, nincsenek csodapirulák, van viszont egy tudományosan igazoltan műkődő út, amin te (és bárki más) is elindulhatsz.

Jelentkezz konzultációra!

Tudod, hogy segítségre van szükséged, és szeretnéd pontosan látni, hogy milyen irányba is kell elindulni? Foglalj időpontot konzultációra, és nézzünk rá együtt a helyzetedre, és találjuk ki, merre vezethet a kiutad! Válaszd az Egyéni coaching folyamat – Első konzultáció lehetőséget.

👉 ⁠⁠⁠⁠⁠⁠mombalance.salonic.hu/⁠⁠⁠

Személyes segítségre lenne szükséged?

Kattints és nézd meg, hogyan hozhatsz döntést és hogyan segíthetek neked is kiegyensúlyozott anyaság és anyai kiégés coachként!

👉 ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠mombalance.hu/donteshozas/⁠⁠

Érdekel az Érzelmi coaching?

Szeretnéd a gyermekedet támogatni, hogy megfelelő legyen az érzelmi- és ezáltal a viselkedési önszabolyozása? Akkor kattints, tudj meg többet az érzelmeket övező mítoszokról az ingyenes webináromból, és nézd meg, hogyan válhatsz gyermeked érzelmi coachává!

👉 ⁠⁠⁠mombalance.hu/erzelmi-coaching-webinar/⁠

Érdekel az ingyenes LÉLEKNASI kihívása?

Tarts velem a 7 napos díjmentes Léleknasi kihíváson, és adj magadnak, hogy legyen miből adni a gyermekednek is!

👉 ⁠⁠⁠⁠mombalance.hu/leleknasi-kihivas/⁠⁠⁠⁠