ANYA LELKE mindset podcast – #31 | 4 lépés, hogy kevesebbet kiabálj a gyermekeddel

Vannak azok a napok, amiket nem tudunk magasabb hangvétel nélkül megúszni. Ha ez csak pár alkalom, akkor rendben van. De ha rendszeresen kiabálunk, üvöltünk, „hisztizünk”, sajnos a gyermekünk jövőjét tesszük tönkre. És ezt – biztosra veszem, hogy – egyetlen édesanya sem kívánja és akarja a gyermekének.

Éppen ezért beszélek arról az ANYA LELKE mindset podcast #31 epizódjában arról, hogy mi az a 4 lépés, amit anyaként tehetünk, hogy kevesebbet kiabáljunk vagy akadjunk ki.

Szeretnél fejlődni? Változtatni? És ehhez támogatásra lenne szükséged?

Foglalj időpontot konzultációra, és nézzünk rá együtt a helyzetedre, és találjuk ki, merre vezethet a kiutad! Válaszd az Egyéni coaching folyamat – Első konzultáció lehetőséget.

👉 ⁠⁠⁠⁠⁠⁠mombalance.salonic.hu/⁠⁠⁠

Személyes segítségre lenne szükséged?

Kattints és nézd meg, hogyan hozhatsz döntést és hogyan segíthetek neked is kiegyensúlyozott anyaság és anyai kiégés coachként!

👉 ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠mombalance.hu/donteshozas/⁠⁠

Érdekel az Érzelmi coaching?

Szeretnéd a gyermekedet támogatni, hogy megfelelő legyen az érzelmi- és ezáltal a viselkedési önszabolyozása? Akkor kattints, tudj meg többet az érzelmeket övező mítoszokról az ingyenes webináromból, és nézd meg, hogyan válhatsz gyermeked érzelmi coachává!

👉 ⁠⁠⁠mombalance.hu/erzelmi-coaching-webinar/⁠

Érdekel az ingyenes LÉLEKNASI kihívása?

Tarts velem a 7 napos díjmentes Léleknasi kihíváson, és adj magadnak, hogy legyen miből adni a gyermekednek is!

👉 ⁠⁠⁠⁠mombalance.hu/leleknasi-kihivas/⁠⁠⁠⁠