ANYA LELKE mindset podcast – #9 | 10 mindennapi szokás, amit a gyermeked tőled tanul meg

ANYA LELKE mindset podcast – #9 | 10 mindennapi szokás, amit a gyermeked tőled tanul meg

Talán már te is hallottad (vagy olvastad) tőlem az egyik legfontosabb üzenetemet: TE VAGY A MINTA A GYERMEKEIDNEK. Az, amit és ahogyan te csinálsz, számukra valid lesz, és nem kérdőjelezik meg, hogy ez jó lesz-e nekik.

Az ANYA LELKE mindset podcast #9 epizódjába 10 olyan mindennapi szokásról beszélek, amit a gyermekeink tőlünk, az édesanyjuktól tanulnak meg. Vagyis ha mi csináljuk, számukra is természetes lesz, hogy csinálják. És nem azért, mert mondjuk/kérjük, hogy csinálják, hanem azért, mert mi csináljuk.

Érdekel a LÉLEKNASI MASTERCLASS?
A felvezetőben beszélek a soron következő Anyák napja alkalmából megrendezett Léleknasi Masterclassról is. Ha szeretnél Te is csatlakozni, akkor gyere a Léleknasi Masterclass oldalára!

 

Céltervezés mini workshop

Tapasztaltad már, hogy egy kitűzött célt nem tudtál elérni? És elgondolkoztál azon, hogy miért nem? A Céltervezés édesanyáknak mini workshop abban segít neked, hogy mostantól sikerüljön! 😉

 

Megnéznéd az Érzelmi coaching gyerekeknek webinárt?
A lenti linkre kattintva tudsz jelentkezni a díjmentes webinárra. Gyere, ismerd meg az érzelmeket övező társadalmi mítoszokat, és tudd meg, hogyan lehetsz te gyermeked érzelmi coacha, hogy érzelmileg érett, kritikusan gondolkodó, önálló felnőtté váljon!

 

Segítségre lenne szükséged?
Kattints és nézd meg, hogyan hozhatsz döntést és hogyan segíthetek neked is kiegyensúlyozott anyaság és anyai kiégés coachként!