ANYA LELKE mindset podcast – #30 | A tudomány azt állítja: A gyerekek nem viselkednek rosszul

Minden megszülető gyermekbe evolúciósan bele van kódolva az együttműködés, mert tisztában van azzal, hogy egyedül nem élhet túl. Ahogy nyílik a világ, egyre többmindent ért meg, és egyre többmindent akar kipróbálni, mert tudja – és késztetése is van rá -, hogy önállósodnia kell. Hiszen egy idő után nem róla fognak gondoskodni, hanem neki kell valakiről – a gyermekéről (és az emberiség fennmaradásáról) – gondoskodnia. Ez az önállósodás viszont nem megy egyik pillanatról a másikra. A mai modern korban két évtizedre van hozzá szükség.

És mi, édesanyák vagyunk ebben az egyik sarkpont. A tudomány azt állítja, hogy egy gyerek nem tud rosszul viselkedni. És ebben a 30. ANYA LELKE mindset podcast epizódban megosztom veled, miért van ez így.

Szeretnél fejlődni? Változtatni? És ehhez támogatásra lenne szükséged?

Foglalj időpontot konzultációra, és nézzünk rá együtt a helyzetedre, és találjuk ki, merre vezethet a kiutad! Válaszd az Egyéni coaching folyamat – Első konzultáció lehetőséget.

👉 ⁠⁠⁠⁠⁠⁠mombalance.salonic.hu/⁠⁠⁠

Személyes segítségre lenne szükséged?

Kattints és nézd meg, hogyan hozhatsz döntést és hogyan segíthetek neked is kiegyensúlyozott anyaság és anyai kiégés coachként!

👉 ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠mombalance.hu/donteshozas/⁠⁠

Érdekel az Érzelmi coaching?

Szeretnéd a gyermekedet támogatni, hogy megfelelő legyen az érzelmi- és ezáltal a viselkedési önszabolyozása? Akkor kattints, tudj meg többet az érzelmeket övező mítoszokról az ingyenes webináromból, és nézd meg, hogyan válhatsz gyermeked érzelmi coachává!

👉 ⁠⁠⁠mombalance.hu/erzelmi-coaching-webinar/⁠

Érdekel az ingyenes LÉLEKNASI kihívása?

Tarts velem a 7 napos díjmentes Léleknasi kihíváson, és adj magadnak, hogy legyen miből adni a gyermekednek is!

👉 ⁠⁠⁠⁠mombalance.hu/leleknasi-kihivas/⁠⁠⁠⁠