ANYA LELKE mindset podcast – #32 | Az ok, amiért az anyaság nehéz

Az anyaságban elég sokszor érezzük magunkat kevésnek, alkalmatlannak. Félünk és rettegünk, hogyan lépünk meg egy helyzetet, amit addig még sose kellett. Érezhetjük magunkat bizonytalannak, gyengének vagy épp sebezhetőnek. És nem gondoljuk azt, hogy képesek lehetünk megoldani a helyzetet. Üdvözöllek a SZEA-k vagyis a SZörnyű Első Alkalmak világában, ami az anyaságunkat nap mint nap elkísérik.

Hogy mégis mik ezek az anyaságunkban? És mit kezdhetünk ezekkel? Erről beszélek az ANYA LELKE mindset podcast #32 epizódjában. Bízva abban, hogy egy hatalmas terhet tudok levenni a vállaidról…

Szeretnél fejlődni? Változtatni? És ehhez támogatásra lenne szükséged?

Foglalj időpontot konzultációra, és nézzünk rá együtt a helyzetedre, és találjuk ki, merre vezethet a kiutad! Válaszd az Egyéni coaching folyamat – Első konzultáció lehetőséget.

👉 ⁠⁠⁠⁠⁠⁠mombalance.salonic.hu/⁠⁠⁠

Személyes segítségre lenne szükséged?

Kattints és nézd meg, hogyan hozhatsz döntést és hogyan segíthetek neked is kiegyensúlyozott anyaság és anyai kiégés coachként!

👉 ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠mombalance.hu/donteshozas/⁠⁠

Érdekel az Érzelmi coaching?

Szeretnéd a gyermekedet támogatni, hogy megfelelő legyen az érzelmi- és ezáltal a viselkedési önszabolyozása? Akkor kattints, tudj meg többet az érzelmeket övező mítoszokról az ingyenes webináromból, és nézd meg, hogyan válhatsz gyermeked érzelmi coachává!

👉 ⁠⁠⁠mombalance.hu/erzelmi-coaching-webinar/⁠

Érdekel az ingyenes LÉLEKNASI kihívása?

Tarts velem a 7 napos díjmentes Léleknasi kihíváson, és adj magadnak, hogy legyen miből adni a gyermekednek is!

👉 ⁠⁠⁠⁠mombalance.hu/leleknasi-kihivas/⁠⁠⁠⁠